5.06.2011

saya suka stalk orang . hati hati dengan saya ! hahaha !



assalamualaikum lalings semua ^^


mood : mencari ketenangan *tetibe -.-'



celcom dah main sound sound pulak kan time time camnih . apa salahnya bagi kita guna lebih limit sikit kan berukbeng nih . bagi lah can nak hupdate blog ni kan . langsung tamo mengalah lah celcom nih . -.-' tapi pape pon celcom baik hati . *bodek



lama tak buat iklan . iklan sat ye . ^^



saje nak tunjukkan keenakkan menda alah tuh kat korang . *padahal tomato je . 
perot tengah lapo pulak -.-'




back to our story la kan , ceq kekadang memang sukak sangat nak p terjah serbu secara berhemah dan diam diam kat page orang yang ceq suka . *err kantoi di sini -.-'


kekadang jugak ceq perasan , bila kita stalk orang agak banyak jugak pekdahnya kan ? *faedah tak reti eja . korang tak rasa berpekdah ke stalk stalk orang ? kalau dah jadik si penanam lemak je kat rumah macam ceq nih menda tak pekdah pon jadik berpekdah . haha . 



1 . dapat tahu orang tu buat apa . *makan ke , diet ke . -.-'

2 . dapat tahu perkembangan orang tu . *kembang ke , kurus ke . -.-'

3 . dapat tahu dia masih single , divorced , married blablabla . *buleh masuk line . -.-'

4 . dapat mengusha gambar gambar terbaru dia . *motip : rindu . -.-'

5 . dapat tahu perasaan dia . marah ke , happy ke . *tengok status pon kita tahu kan ? boleh LIKE :P

6 . dapat tahu apa yang dia suka dan tak suka . *tak caye ? try stalk orang dulu :P

7 . pehhh dah dah . lebih lebih pulak . -.-'




aiseyy . maaf lah . ceq kalau stalk orang memang sukak over . so , u better watch out ! hahaha ! -.-'


tapi ekceli kekadang stalk orang pon boleh buat kita geram kan . contohnya kalau status orang tu "ouh i lapyu somuch timoh ! " "oouh i lapyu ali !" <-- haaa kan kita dah jeles kat situ . lagi lagi kita ni single . kekeke 



takpon status orang tuh " ouh i hate u ! hate hate hate ! pergi berambus ! " <-- err kan dah sentap . sungguh tidak elok ayat kasar macam tu . buatlah status lembut lembut sikit kan . *ehh tak de motip sungguh citer pasal status . -.-'




tapi kalau korang nak stalk pon biar kena pada tempat lah kan . janganlah korang gatal gatal nak stalk exboipren or exgelpren korang . bukan ada pekdah pong . nanti korang jugak makan hati . siapa susah ? jiwa raga zahir batin korang jugak terseksa . 




kesimpulannya , lakukan lah aktibiti berpekdah sepanjang masa anda beronline dan di mana saja anda berada . sekian . -.-'










takdek motip sungguh entri kali nih .
bosan ahh nak g carik entri orang lain sat . -.-'

mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)



23 comments:

nadzli azlan said...

ngokngekkk !!

Puteri Iqa Izyan said...

haha.dan saya juga sama =.=

MamaEma said...

dah lama tak dtg ke sini..... alahai cik tomato...sedap ke tomato tu....

mizzkechique said...

ahaks..habit kite sama la..suke stalk org..

alexa yussida said...

meh nak stalk tomatokering lak

nuR izyan said...

hehe..comey je gambo..
alamak!kite kdg2 terstalk ex boypren gak..haha..:)

diana said...

tak de kerja lain ye??
ekekekek..:p

nuruashia said...

peewwiiitt :) betul tu wtlaa benda pekdah kan.. i lapu too timah hahaha

nuruashia said...

peewwiiitt :) betul tu wtlaa benda pekdah kan.. i lapu too timah hahaha

LittleGurl said...

haha. LG suke jgak stalk stalk ne. Tapi try tak terrrrngumpat byk la.haha

JIJI YU said...

ko penah wat cam tu kat aku tak..

sarah mohamad said...

tunggu kedatangan cik tomato stalk saya punya blog pulak. hihihihi :)

najihah sahami said...

haha..yeay!!kita geng la yunk.mish pun suka stalk org ni. hehehe

nysa said...

nisa suka stalker bf nisa..hehe

Wani said...

saya suka stalk orang . ngehehee

Deeba Debab said...

jgn stalk ex bf/gf. haha. SOKONG SGT !

Far8 budak baik said...

mmg bosan..hahaha
tu ar..nk tahu gak kn
mula2 pendik entah2 jadi panjng..
hahahaha =p

♥yaya budak suka embun♥ said...

stalk la kami jugak. kehkeh :p

Aida Zafirah said...

jadi stalker memang syok lah weyh...aku pun kadang2 stalk orang jugak...ehehehe..

Hayati Hamzah said...

saya pun suka stalk. siap lah awk. ngehngehngeh >:)

kirani+mia said...

haha..stalk mmg best..tp kdg2 menyakitkan ati!!!huhu

kay_are said...

dah memang hobi mase lapang like komen kat fb nak wat cane kan? faham sangat =P

[sutera kasih] said...

harus stalk org yg over2 hehe

JADI KENAPALAH SAYA PENGGUNA BLOGSPOT YG FREE DOMAIN?
FIRST INTERVIEW, AWAK DAH?
ASAL AWEK CUN JE, MATA KAU TAK KELIP!!
JOM JOIN PERADUAN GORES & MENANG BLOG MISA SAKURA
SAYA TAK SUKA PANGGILAN HANGIT!

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome