2.05.2012

waiting for rainbow and sun.


assalamualaikum. 



"sometimes we need to feel sad before the rainbow will come and sun shines on you." 



10 comments:

laskar pelangi said...

that's true:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

are u in a rainy mood? hmm

H.J said...

rainbow membuatkan kita tak rasa sad ke...?haha

s.a.y.d.a.t.u.L said...

^_^ piqa, memang life tu kawannya juga nanges, bukan ketawa saje...
kital ahir2 pn uweekkkk2...dlm kita sedg melayari hidup pn kita akn nangis juga, lagi2 bila kita sedang diuji..mungkin nt kt akhirat pn kita akan nangis2 jugak nk mintak masuk syurga... ^_^ same2lah kita saling mendoakan! mudah2an dipermudahkan..

*Allah is always with u dear <3
La tahzan!

lovely rainbow will come, and the sun shines will makes all the trees growth.... hehe

s.a.y.d.a.t.u.L said...

^_^ piqa, memang life tu kawannya juga nanges, bukan ketawa saje...
kital ahir2 pn uweekkkk2...dlm kita sedg melayari hidup pn kita akn nangis juga, lagi2 bila kita sedang diuji..mungkin nt kt akhirat pn kita akan nangis2 jugak nk mintak masuk syurga... ^_^ same2lah kita saling mendoakan! mudah2an dipermudahkan..

*Allah is always with u dear <3
La tahzan!

lovely rainbow will come, and the sun shines will makes all the trees growth.... hehe

~SaL IjOu~ said...

sedih itu perlu..kerana dari itu kita belajar sesuatu~ =)

sang kelembai said...

esok2 sampai la 2...hahah

panda putih said...

bobo, smlm kan awak hepi?

onie said...

bila la nak jumpa lagi kan .... even aku ni bukan kawan yang sempurna bagi kau,tapi aku cuba untuk melengkapi hubungan persahabatan kita....



love u mek, konvo nanti harap dapat jumpa lagi kan :(

Juliet_iRa~" said...

setuju.......:)

bila dah puas sedih...kegembiraan itu akan muncul dgn sendirinya..

senyummmm..

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome