2.06.2012

pictures also can talking maa.



assalamualaikum sumuaa. ^.^


semenjak duaratuslimapulohnam menjak ni memang malehh ngat aih nak hupdate. teghokk ngat. tak ada sumber inspirasi kot. ahah . -..-'' 
sekarang akibat maleh nah hamikk setempek tempek muka besakkk gedabakk. muntah lah secara berkumpulan. kehkehkeh. :P

hari : sabtu
masa : 12-3 p.m
mission : ketemuu sama itu blogger lain dong.








ni mocikk gua yang disayangii. membebel je kerja. :P


the bloggers :

jue & hanie : both of you are super awesome and cute santekk! :D

yui : ni budak lagikk superr kawaii. kamik dari sarawak. :P

ira : comell lote pluss shy shy cat. kehkehkeh :P

sal : aloloo cikgu ni memang kerja bercakap dari mula sampai habess :P

syazberry : budak awesome ni first time jumpa dah macam kawan lama. :P

ezad : the shy shy cat man. kahkahkah :P

syahir : abam taff. kahkahkah :P

deqnoor : si santekkk yang banyak cakap jugak :P

saiazuan : budak poyo. ahah :P


thanx a lot guys. all of u absolutely awesome!
semua pic dirembat dari page jue & hanie. LIKE LIKE :P


20 comments:

onie said...

sekian terima kasih,untunglah mokcik tu,nama pon mokcik..mulut sah-sah tak reti duk diam,ahha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahahahaha tomato lg poyos!!! kbai~ ;p

Ezad Skytech said...

haha...biasa la tu...(^^,)

~SaL IjOu~ said...

pot pet pot pet..mcmna nak brenti berckp eh..boley bg petua x..haha!~ =p

laskar pelangi said...

jelesnyeeee! ayu gituuuu meawwwww pakai baju kurung:)
cik tomato pun ayuuuu! comel gituuuu~

panda putih said...

rajin gathering :)

H.J said...

hepi je kan...?heee

cikpia said...

pehal aku tak diajak ni.....??? mentang2 aku dah tua kertu. majuk ah!!!!

nuruashia said...

alahaiiii bestnyeeeee g gathering :)

laraz-style said...

waa... best nye u all... stay oseemmm!!!

Juliet_iRa~" said...

ahaha...erikaa...:)

mula2 jumpa agak shy2 cat la..lepas ni tak shy2 cat dah kehkehkeh..;p

best jumpa korang..sporting habis!heeee

Nurul Shaheedah said...

cik tomato ni memang bolat mcm tomato real la. kahkah :P

syahirooAhmad said...

hai..ingatkan ikan je yang boleh dikeringkan.. tomato POn boleh ey..
amboi. abam taff gitu.. ni yang nak kembang setaman nih..:D

cik afika pom ohsem gitu.. :D Ane Ngasri kan..:D

nanakimie said...

wah,karoke siap:)

cik bulan said...

atoto..ni lagi satu blog..haha..jeles nyah.-.-

Jue said...

Nak tgelak aku bc ko nye description psl sorg2 tu haha abam taff yg xthn tu haha
Ko comel giler weh!pastu pgang mic mcm tiup seruling. Unik!

cinta amerqastrina said...

ceronnnoookkkk nye ^_*

syAzAnA said...

nak jumpa erika lagi. ngeh3.

lapp youuu!

Hanie Dew said...

ko pun cute macam patung. hehehe..sib baik xde peluang cubit ko..eeee...

Wawa Tasliman said...

yes awesome! :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome