2.21.2012

sesat.



assalamualaikum sumuaa. :D






dah macam pelajar baghu gua rasa. U_U



26 comments:

lurun namzar said...

jom join

http://diagonallife.blogspot.com/2012/02/awesome-ga-by-sweetybeauty-shoppe.html

aishah said...

hahahhaha...samala xingt jalan..so xbley jd pemandu pelancong la, nt sesat lak pelancongnya..haha

efa said...

kahkah dlm u sendiri pun leh sesat?sb besaq sgt kot u tu eh tu yg sesat na haha cian

Mr. Straw said...

confom tak tnya hg dah pasni!!

Almade Nespesor said...

hahaha. akak somel jahat laa, bagi dorg sesat.

^__^ suka ngat aih ngn lukisan akak.

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hahaaaaaaa ingatkan saja nak dengki junior. rupanya tak tahu jalan

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

akak comel ni nakal tau x?

rozeeta rashid said...

tak reti jugak nak explain. kalau lukis kat kertas boleh la. hehe.

nanakimie said...

hehe..lucu la cik tomato neh:)

shomel je dialog2 tu ^-^

ADfeez said...

hahahhaa... xbaiknya cik tomato... hahahaa.

starzieti said...

Hahahaha. Kesian adik2 tuh. :D

mizzkechique said...

teringat pernah kn prank dgn senior.. mcm vodo sgt.. kelas dpn mata, tp dia punye explain kemain.. siap suh nek bas, trn bas, tkr bas br smpi kelas tu.. gua mencik senior tu!!!

kay_are said...

sehari tak ngaku comel takleh ke? =P mesti budak2 tu pangkah terus dari list orang yang patut ditanye pasni..

kura said...

hahah... dua dua sesat larat. heheh

Cik FaRiZaM said...

hahaha lawak plak

FariehanIbrahim [LBC] said...

haha..bole pulek mcm tuu..

Ijah EmoTemo said...

hahaha tak igt jalan eh? :p

Atiqah Wadiah said...

hikhik..sian adik tu..

onie said...

ko jalan balik rumah pon tatau :P

Hanie Dew said...

kesimpulannya. kat dlm U pun kene ada GPS.

H.S said...

hahahaha

lawaklah !

kesian orang tu,terpinga-pinga mencari jalan.haha

BENA said...

hahaahahaha ! kite boleh geng . sebab bena pon bab jalan2 tempat ni memang failed ! heee :P

lisa said...

samalah ;D tp biasanya kalau org tanya, lisa ckp maaf xtahu. atau pun beritahu jalan tu, tp cakap tak sure :)

~SaL IjOu~ said...

hahaha..nasib badan la org yg bertanya kat kamu ye~ =p

~eZmALiZa~ said...

huwaaa..jahatnye diaaa..bg jalan yg salah kat adik tiut..hahaha :D

perangai erika sama mcm kawan kita! dia tak penah igt jalan.. dah la tak penah igt..taknak pulak cuba nak igt..adehh...hahaha :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ok2 xtanya dh silap2 jalan tu boleh balik kedah

hehehe

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome