2.13.2012

doktor gigi.



assalamualaikum sumuaa. :D






gua tawu ghamai yang macam ni kan kekecik dolu? termasuk gua. kahkahkah. :P



33 comments:

~eZmALiZa~ said...

erika lukis sendiri?? huwaaaa...comel gileee.... hehehe :D

tapi masa kecik2 kite nyer gigi tak rongak..ekekeke :D

deqnoor said...

cutenyeeeee!!!

err... smpai skrg kot takut nk g jumpa doktor gigi. hee... :p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

sapa yg prasan comel tu? huhu DN obsessed ngan kartun ni..huhu

nuruashia said...

doktor gg sbnarnyee penipu hahahah..sb setiap kali kite tny skt ke x ek doc die mst ckp xah..cm geget smut je..lpas kena..hambikkkk kau..sengau seminggu hahahha

H.J said...

chop..tak termasuk aku..ok..haha

Cik Bambam said...

tau xper..kita siap kena pegang ngan nurse kat kerusi lagik..huhuhhu

Amir Asyarf said...

patutlah terbatuk-batuk :P

Ezad Skytech said...

haha...seram kot nak jumpa doc gigi ni..kah3~

onie said...

okay fine, aku takut jumpa doktot gigi,mencik!

kyoshi_sousuke said...

doktor gigi yg mne tu??hehe

mizzkechique said...

hahaha..mmg btl la.. akak pun gitu gak dl.. dpn kwn tunjuk gagah, hakikatnya hampeh.. hewhew..

✿ pink velvet ✿ said...

bukan mase kecik je, time skang pon kalau nak kene cucuk, rasenyer masih bole terjadi mcm ni, hahahaa~~

Cik FaRiZaM said...

cute la cartoon nye...so sweet

kiera'sakura said...

akak tak.. erika sorg la tue.. hahahaha :p

syAzAnA said...

syaz steady meady jehh. hik3

nabilah said...

comeeeelllll !!!!! HEHE ;)

missina said...

ermm akak dah tua nipun takut nk jumpa dktr gigi,,ngilu je asa,,huhu

syakey said...

kecik2 dulu gigi takdak problem so mmg suka p jumpa doktor gigi walaupun tah hensem XD

YOUsoF said...

Hahah aku tak nafikan aku pun cuak nak cek gigi tapi takde la sampai lari macam Izagha tu.. ;D

Jue said...

haha sape x takut weh..tp aku dudlu mmg go ahead je wp takut tahap super saiya haha

ko lukih?giler sempoi lah!

yad'z said...

taklahh.. ittew dulu tecik2 baek jew.. sebab doktor tuh encemm.. ittew jadik berani larrr/. harharhar

IdaRaida said...

klu dR.nieh..saya pun takut...
ta tawu alat apa nk guna..hehehhe..

:)

Hans said...

aku sampai sekarang pun cuak dengan doktor gigi
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

panda putih said...

kite tak.. wek :P

EyqaLuvender said...

haha...malu la erika kalo da besar pon cenggini jgk..hee~

H.J said...

eh...aku tak merokok tau..kah3

MiSs TOrA said...

pekara yg tora plg tkut adalah jpe doc gig eeee..seremm bangat hehe


tomato nk nanges ni..lama nye tak betandang cni.igt lg x dgn tora??

rozeeta rashid said...

haha. mak saya yang cabut gigi saya dulu. mak saya nurse gigi. tapi takut jugak. hehe.

~SaL IjOu~ said...

kalo g klinik x cuak sgt..tp kalo yg nurse dtg skola tu, deorang kalo simen gigi sambil nyembang..penah sampai kene gusi n bedarah..huhuh!~

SAYA BUKAN SAMDOL said...

tapi seronok gila bila doktor puji gigi cantik hahaha

kay_are said...

kadang kadang kesian ngan orang yang dah tua, umur makin ari makin tambah, dah besar panjang tapi still cakap pelat.. =P

nanakimie said...

dari td dok pk sapa amir asirap,

rupanya amir asyraf:)

Hanie Dew said...

eh aku tak takot pun gi jumpe doktot gigi. last aku jumpe masa sekolah rendah.cek gigi kat sekolah. pastu tak jumpe jumpe dah. tak penah sakit gigi lagi.

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome