11.23.2010

ouh meh guna tomato!


wahh~licin nye kulit u..
u gune make up pe nie? u gune produk pe nie?
i nak jugak!


alaaa~jangan cakap camtu u.. i biase2 jela..hehe,,
bak kate orang -besa bro-..


cite la..nak taw.. sob sob sob ..


shhh...okay2!ngade2..he, pada suatu hari.........................



cerita diatas adalah rekaan semata2..haha
actually nak cite camne nak dapatkan kulit cantik, tiptop & menawan!hehe,


1. korang boleh buat face mask korang sendiri hanya dengan menggunakan
tomato! yeah! :)

2. korang hancurkan tomato & avocado dalam mangkuk.

3. then sapu lah kat muka korang yg bermasalah tue..hik2,,
(gurau jer..xbermasalah pon bule loo)

4. lepas 20-30 min korang bilas jer muke korang tu..

5. kalau nak guna jus tomato jer pon bule.. ;)

6. kene la buat selalu kan kalau nak kulit licin macam tomato..hehe! 


hasilnya ;
TADAAAA.....

ala2 paris hilton gitu..hahaks! :P


p/s :try jgn tak try kay!jumpe lagi! :)

3 comments:

Fatin Zakria said...

selalu wat ke ni? siyes jadi??

JRY said...

lelaki bleh praktikkan x benda ni? haha

tomatokering :) said...

yela..btol bule :)

opkos la lelaki bule..hehe :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome