11.26.2010

oopss , terjatuh kat pulau mersing !

tengah berkuak lentang dalam bilik sorang2
nie , tetibe terjatuh kat pulau2 di mersing !
bukan jatuh gedebuk adess.. tapi jatuh hati..ngeh3~
saje godek2 cik google tadi.

harap jer kampung kat joho..
tapi pulau mane2 pon tak penah jalan2 lagi..
sedih kan? tolong kate ye.. ;(

abah ! mama ! bawak la iqa pegi pulau ! huk
setakat kat pulau pinang tempat korek carigali buku nie, 
tak de pape yg interesting pon..
*oopss! sori org penang! hehe,, ;P


meh nak habaq mai pulau2 yg ade kat mersing!
yeahh ! ;)

v
v
v
v
v
v
v

pulau sibu 


pulau tinggi


pulau besar


pulau pemanggil


pulau rawa



pulau aur



pulau2 kat malaysia nie nampak cam same je semua kan..he
pe lagi..jom la g holiday! ;)

sonok nye law dpt g.. *berharap sat..
ade sape2 nak bawak tak?



p/s : dah macam tourist guide plak  ;)


2 comments:

Enna Banana said...

betul betul! aritu enna pergi mersing gak
bapak lawa view dia nak nak dekat tanjung apa ntah nama dia, banyak sgt tanjung..tapi best view dia. ni pun nanti nak p mersing lagi, nak terjah tanjung-tanjung yg ada ^.^

casuarina equisetifolia said...

jom2....boring gak dok uma x de wt pe2...kih3

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome