11.29.2010

berani mati : blog aku best ok!


sudah terang tidak perlu disuluh ingin ceq katakan 
di sini bahawasanya blog tomatokering nie
memang best okay! ;)

first2 abg ben kua kan entri beliau,rase nak join.
tapi tengok takde yg join lagi segan pulak. *tak berani mati la tu.
tapi demi menyahut cabaran abg ben, ceq berani mati!
yeah! *tetibe semangat 




blog nie ceq bagi nama blog tomatokering sebab ceq suka
sama itu tomato. tapi knape kering pulak ek?
ramai dah tanye soklan camtu. ceq jawap,kalau letak 
tomatobasah tak ke pelik bunyiknye?
alang ceq letak tomatokering nie pon ade yg dok gelak kat ceq 
kata pelik.haha *nevermind.
name blog pon penting dalam berbloging nie kan?
nama blog kene meriah juge ;)

lagi satu, ceq tamo ade yg keliru antara ceq dengan 
ini blog tomatokering, jaoh beza dengan cik tom.
cik tom, ceq sama skali tidak meniru cik tom ek.
ceq tak taw pon ade tomato laen dalam blog nie.hu
cik tom pon tak pernah balas kunjungan ceq wpun BW banyak kali
dah dijalankan.huks ;(

*cukop 100! 


kategori blog : blog nie pasal my personal life je.
ape yg rase nak share, ceq akan share. ;)


usia blog : mesti sume nak gelakkan sebab blog nie baru
2 weeks 3 days da berani mati. *nevermind ;)


tujuan : mule2 hanye lah suke suki je.lame2 jatuh cinte pulak
kat abg ben. *opss! bini die katok pulak nti.
ceq dah jatuh cinte kat blogger2 sekalian pulak ;P


ape yg best : best sebab sape yg BW boleh tengok gambaq 
katon kegemaran ceq.ampa pon minat kn? ;P
best sebab tuan empunya blog nie merasakan dirinya tersangat
lah best & happening wpun entri tak lah mantap
macam blogger laen. tak rugi anda kenal saye ea. 
*tolong kate ya.mekasheh ;)
follower ceq pon now nie dah ade 363 org
dalam mase 2 minggu & tidak tahu mengapa.*bangge tetibe


sasaran UV : lebih tinggi dari sekarang dan berharap
dapat 2000 cukup lah pasni.ahaks! ;P




p/s : tamat sudah acara masuk bakul angkat sendiri kite arini.
sape nak join acare nie bule daftar kay. ;)
(blah dgn muke tebal)


18 comments:

Ainismaira said...

mmg berani.. hehe.. btw, kene confident kan? hee.. goodluck utk target tu ye ^_^

tomatokering :) said...

tengs..hehe
trget gurauan je tu..mustahil la..huhu

princeduyong said...

hehe....best

Boloque said...

memang konfiden sekali nih

P/S: Tutorial Download Video Dari Website Tonton.com.my

NuSaNa NoSa 91 said...

wah3~ tomato pon join segmen ni~~ tahniah~~ ^_^
semoga berjaya capai target tu tau~ ^_^

iqbalhakimi said...

haha..memang berani..ada part yang statement die mm berani..nak kutip tomato cap berani lah kat sini.. =D

Matika Love said...

saya berani mati...jom singgah..

Fakhrur Razi berkata said...

woahhhh
betul ker baru 2 mnggu?
followers ramai mcm dh bertahun2 blogging
hak2

ak bole tlg support skali
bgi kau xde la malu sgt =.=
huahua best nyer blog ni xD

mOoN said...

ahaks...
comeynyee tomato ni...;)

YOUsoF said...

hehee muke tak berapa tebal la nak join masuk bakul hehee

*anyway very gud luck tomatobasah.. eh² tomatokering.. ;D

Siti said...

hehe, konfiden itu penting! tapi blog awak mang best pun. tu pasal suka masuk sini. hee~

ChiKeDees said...

terconfius gak tadik...nway gud luck

Lulu caldina said...

wah..mmg berani mati..
awak dpt award yer..

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/11/award-best-blog.html

Puteri Iqa Izyan said...

hehehe..dun wory dear.cik tom mmg slalu busy..
nnt die mesti dtg sini ;D

Miza Yusof said...

"Tahniah. anda memang berani mati"

salam singgah.
selamat berkenalan.
jemput ke blog miza :)

rabiatul said...

hee. bg0s bg0s. berani mati.

Akram Razali said...

ni boleh jd 7 wonders nih...

Cik Ila said...

Salam perkenalan.Cik Ila follow.. :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome