11.07.2011

imaginasi gua - pertemuan dengan prince charming



assalamualaikum lalings ! 
*sambil buat muka ayu. ptuihhh~


pada suatu hari, *words biasa digunakan di dalam karangan. gua berjalan-jalan di sekitar kebun bunga atok gua . kebun atok gua banyak giler pokok durian . gua memang hantu durian dari dulu gua dengan durian memang tak boleh dipisahkan lagik . gua ibarat dah macam melekat dengan duri-duri tu sampai muka gua pong tumbuh duri-duri yang chomell . kahkahkah . -..-''

gua memang hari-hari akan panjat pokok durian dengan penuh daya dan usaha tenaga kerat yang ada untuk sampai ke atas sebab gua bawak lelemak gua lagik . orang lain panjat seploh saat dah sampai , gua panjat seploh menet baru sampai tengah . kahkahkah . pliss jangan bayangkan gua panjat pokok durian tu . -..-''

sedang gua asyik meratah durian dengan lahapnya petang yang indah tu , gua tak perasan ada seorang mahlok berbaju kuning berseluar merah bertopi ala-ala black mentor sedang merenung gua dengan tajam . *jangan bayangkan mahlok tersebut sebab memang sangat ngeri rupa dia . >..<''

dengan kejam masa gua tengah lahap mahlok aneh kuning tu goyang-goyangkan pokok durian kegemaran gua tu . gua terkejut gila bahbikk atas pokok tu . sambil melatah gaya opah jenab , gua terus baling kulit durian tu atas kepala mahlok kuning tadik . kejam gilerr gua kan ? kahkahkahkah :p

dengan kejam jugak gua larikk tinggalkan mahlok kuning tu berdarah-darah kepala dia terlantar atas rerumput hijau dekat kebun atok gua tu sengsorang dia . kahkahkah :p




kalau rupa mahlok kuning tu macam adik gua memang seremm lah gua. kahkahkah 



sory cerita tak habis . 
tak sempat gua nak imagine lebih-lebih. haha -..-''
memang suweet pertemuan gua dengan 
mahlok prince charming tu kan ? :p



28 comments:

Iffah Afeefah said...

ai like durian

romantik sgtttt (okeh tipu)

Saiazuan said...

adoi pendek je? lama x update pendek mcm ni je dia update? ish, dah la header tak tuka2.. grrrrrr

~Nana BamBam~ said...

comel die..hahaha....prince charming erk ? huhu sweet

J.Syazwana said...

suwittt ?
err errr

hehehe :P

nuruashia ♥ said...

lu memang chomey. tu je gua nk habaq maii =)

Nyamuk Terbang said...

haha pnjt pokok durian ek

CintaKhadijah said...

bg cik tomato memangsuuuwit tp bg prince charming berdarah kepala bagai memang suwey.. ahaha
^^p

Mra Mastura said...

gile kejam kau.

Eyka said...

hehe..ololololo..omeynyer mimpi dy..keh keh keh :P

Nur Farah Hani said...

hahaha... prince charming nyer mane?/ takkan makluk yang goncang pokok tu kowt.. haha..

Elie Lily said...

comel sgt lerr!
hehe

onie said...

disebabkan cerita lu tak abih,gua nak kata tak sweet,sekian :P

gigiAriEma said...

LA HAI.. AWT CEK WAT CITA PENDEK NGTA.. SYOK DGAQ DH NI. HEHE..

HAHAHA. CIAN PUTERA TUH NOH.. MSTY ADE SBB NI AWT NK O BLING KULIT BUAH TU KAN..

mizzkechique said...

adeh, nape xabeskn citer!!!

cikpia said...

orang lain jumpa frog prince. yang hang pi jumpak durian prince pajadah nya.....

zOeY zAu YaH said...

takpe pasnih sambung berimaginasi lagi ok? hahha

♥e'in♥ said...

yg pi baling buah durian tu pasai pa.. haha..

Akulah Pak Lan said...

noh stail, cinta pokok durian no.

era kecik said...

er, terasa nak makan durian lak.. hehehe

Cik Yuyun Nadira said...

alohh tgh tgkap feeling baca tetiba cut pulek XD

~eZmALiZa~ said...

sampai hati awak menduakan kitaaaa :(

Penyu said...

buat entri timun lawan tomen la wey.

محمد رازيق said...

nice. hehe. salam kenal.

Rtp Farra Arisha said...

you may berimaginasi dahulu, but who knows at last it will becoming true and you meet your real prince charming? :'P hehe
aaa, terasa nak makan durian banyak2!! :O

konde said...

haha durian memang enak gilerr

Kamu Blogger...? Yuk Join Event For Blogger: Free Samsung Galaxy Ace & RM1000

- said...

Latest News Updates Bollywood, Hollywood, Dating & Fashion
Online Bollywood News and Reviews
http://www.onlinebollywood.net/

YOUsoF said...

Aku sayang durian juga! Eh ok ke guna perkataan 'sayang' tu? Ke tinggi sangat imaginasi aku.. ;D



Kalau makhluk tu kejam sekalipun, tak patut la kau tinggalan ia dengan kepala berdarah-darah macam tu. haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tak habis cerita, habiskan cepat! kihkih.....

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome