11.15.2011

anda dijemput menghadiri majlis makan-makan


assalamualaikum sesayang sesawang ! 
*sambil lambai-lambai sopan :p


dengan tertaip nya entri yang gua hupdate dan yang dibaca oleh sekalian makeluk belogger dan makeluk lain yang membaca belog gua ini, makan dengan ini gua mengumumkan bahawasanya , gua telah pong mengadakan majlis makan-makan di belog gua mulai hari ini hingga selama-lamanya . ahaha :p




khas untuk korang . yang terbaikk dan terbanyak tomato dari ladang titeww yang segar bugar bentuk hati lagi :D



ini adalah disebabkan hormon-hormon dan antibiotik di dalam badan gua telah mengalami tahap meksimum di mana gua merasa sangat gumbira hubungan di antara gua dengan PAKWE gua *capslock telah mencapai genap setahun tiga hari hari ini . sila ucapkan tahniah kepada gua dan PAKWE gua cepat ! ini satu paksaan . ahaha :p


*like like like ! aha peromot kejap.


timmacehhh dekat semua yang masih sudi jenguk PAKWE gua ni walaupung gua jarang bangett jenguk korang akibat kondisi gua yang tengah parah sekarang dan kehidupan gua yang serabut . timakasehhh jugak dekat yang dah follow PAKWE gua . gua mintak maaf kalau tak sempat nak follow balik . ya itu kesilapan gua . *tetibe . gua akan set satu hari dimana gua akan sampai muntah hijau belogwalking dekat semua belog yang hado . ~..~''

gua sangat terharu dengan korang tak jemu jemu datang jenguk PAKWE gua yang huduh lagik kuat merapu ni . *gua sedang lap hingus sekarang . 
dan tak lupa juga kepada pihak NUFFNANG yang masih sudi memberi sedikit sebanyak sesen dua sen kepada PAKWE gua . semua PAKWE gua rembat . gua tak dapat seseng pong . giler kejam kan ~..~''


maceh semua . tanpa kalian siapa lah saya . ahah :pp
HAPPY ANIBESERI SAYANG :p


28 comments:

Iffah Afeefah said...

lewat2 die da majuk

hahahaha

tak nk tomato

nk makan mende lain

Mra Mastura said...

happy anniversary blog tomatokering, which means,, akan setahun jugak kite kenalll! :D

Saiazuan said...

blog semakin matang :)

Zme Ahmad Shahruddin said...

selamat ulang tahu sayang~ lalalala~ eh ternyanyi pulak dekat belog tomatoekk ni :P. pftt~ kasik makan tomato je U_U

wachak said...

tak potong kek ke cik tomato. tengah menunggu ni. mana tau dapat sepotong ... he33

NAMI said...

hapy anibesiri= volkswagen. Das auto 1.haha

aishah said...

banyaknya tomato..hehe...tahniah2...da setahun blogging..:)

NAMI said...

hapy anibesiri= Volkswagen. Das auto 1.haha=)

laskar pelangi said...

wahhhh dah setahun lebih tomato kering nie..syabasssss sayam! =)

chomeilnyeewwww tomato bentuk love tu haaaa..nak boleh?=)

cik aletheea: said...

hahhaha..style promote diri diri yang chomel....
hahahha
btw,
gambo tomato tu buat aku lapor pepagi nie....

mizzkechique said...

tahniah!!! =)

Nazifa said...

tahniah!
eheee setahun jugak la bulan belog

JIJI YU said...

kenapa akur asa cam dah lama ko berblog

J.Syazwana said...

lebih tiga hari. haha

starzieti said...

tomato je ? pizza takde ? hehe. :b

Cik Bambam said...

happy anniversary belog cik tomato! :P

shazwanazizan / wanblur said...

waaa. setahun sudah tomato nie. selalunya, tomato akan busuk selepas lama hidup. Tapi, TOMATO nie spesel, kekal segar sepanjang masa. good job.

najmi^^ said...

wuuu.. hebat.. boleh kire setaun 3 ari..haha

Rtp Farra Arisha said...

congrats to you then. keep on blogging and writing many more tomato's stories..hihihi <3

shahjiehan said...

hhahahaha nice tomato kering dah segar ehhh

onie said...

wei hebak ang,kalah aku ....blog aku takdak anebeseri g ni,haha

syamsid dhuha said...

fuh

FazMelati said...

yeay tahniahhh! hepi anniversary!

I TURUN berat badan lebih 10kg TAK PERLU PILLS PUN :)

CintaKhadijah said...

haha.. PAKWE kejam x bagi sesen pon kat cik tomato ye.. keh keh keh..
epi enibersari tomatokering dot belotsepot! ^^,

alongxp said...

wah... jambunye pakwe die... hehehe

L said...

semoga kekal..=)

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Miss Purple Ungu said...

happy anniversary tuk blog tomato kering ;)

L said...

biler nk update ag nieh?? huhu

jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome