11.23.2011

fact about me #1




"SAYA KUAT TIDUR"
-pelajar comot-


pantang ada masa free gua akan memenuhi ruang-ruang yang ada dalam hidup gua dengan tidur . TAPI ..........


"SLEEPING IS WASTING MY TIME"
-dato' syeikh muzaffar-


sejak gua dengar beliau berkata-kata begitu dengan machonya , gua nak ubah sistem aliran tidur gua dan cuba untuk fokuss dalam pelajaran sambil membelakangkan katil . ahah . ~..~''




32 comments:

Mra Mastura said...

waaaaaaaaa ingat hobi : Like Like

:) happy studying! :D

DanieL AdiE said...

Saya pon suke tido jugak...

Akulah Pak Lan said...

tidoq bosan kot

Jasmin Ibrahim said...

hahaha.....i love tido jgk....tp "SLEEPING IS WASTING MY TIME"..........ahahahaha

onie said...

wahahaha.seronoknya tido :P

Iffah Afeefah said...

xske tdo

kang lebih2 skit pale

kurg pon skit pale

JIJI YU said...

ye ke muzaafar ni...ragu2 aku..ahah

sumaiyah mokhtar said...

tido nanti bambam tau. hehehe

~Nana BamBam~ said...

saya suka tido gak..tapi malam jer..heee

Saiazuan said...

zzZzzzzz

Kira Kekuri said...

aku pon suka tidur, sampai bosan gak aku tidor. =..= hmphhhh.. hihihi

mizzkechique said...

smla, akak pun kaki tdr..haha

kiera'sakura said...

akak pown suka tido... :D

cikpia said...

time aku study dr sms tak pemes g. so dia tak nasihat camtu lagi. so aku TIDO jer la...

starzieti said...

sleeping is my hobby. hehe ~ :b

sarah mohamad said...

Dulu tido ni memang hobi, tapi sekarang dah besar rasanya membazir masa jek nak tido2 ni. Baik online :D

CintaKhadijah said...

sleeping is beauty. eh..muehehehe..
^^p

nanakimie said...

tido lah best:)hehe...

Cik Bambam said...

heheheh...kang dah abis exam..bantai lar tdo.. :P

J.Syazwana said...

sape yang tak suke tido kan?
hahaha.

tido tuh satu nikmat :D

1Z-1 said...

Ehh cik tomato, saya ada tag awk ..jemput bkk blog saya k..trimas!

nuruashia ♥ said...

tido laa heaven haahahaha

Rtp Farra Arisha said...

sleep, SLEEP OR NOT! muehehehe.

JebengOtai said...

tido mmg best..

L said...

ak xsuka tido.. tu yg xtido lg.. hahahah

jom baca juup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

misz sheyla said...

tido sudah memang ada dalam sistem biology bdn aku neh...xleh dipisahkan lagi...

Anonymous said...

Follow iely buat apa? Ala..yang blogger warna-warni kehidupan bagai tu lah. Tau tak dia just pura2 baik. iely yang dah rabak tu? yang dah tak ada dara? hmm aku ni dulu kawan baik iely ni, tapi entah knp sjak aku tahu perangai dia macam tu sosial nak mati, baru aku tersedar yang dia selama ni pura2 je geli hal seks la, cerita hal2 agama la. mmg tak boleh terima. kalau dari awal cerita yang dia dah pernah main, mungkin aku boleh terima dia senagai kawan and share everything. tapi dia tipu and pura2 tu buat aku rasa kecewa gila. blah la ko iely! Dahlah mulut macam puaka, kalau dapat kutuk orang sampai lupa diri.

♥e'in♥ said...

e'eh kite same! kuat tido.. hehehe..

kay_are said...

semangat 20 saat je ni.. believe me.. i already done this.. huu

onie said...

wei pahal dengan anon tu?huhu..sape iely?

Lily Suhaili said...

Hahaha
muka tu penting
----> ~..~

Lily Suhaili said...

Hahaha
Muka tu yg penting tu
----> ~..~

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome