10.09.2011

student dan status facebook


assalamualaikum lalings ! ^^


masa : pukul 9.01 minit malam
tempat : meja study di dalam bilik

action : shaye nak update status kat pehsbuk lah . shaye nak bagitahu semua orang "hai, shaye sedang study. jangan kacau-kacau shaye ye. shaye babap nanti. shaye tengah rajin nie. hihik.


masa : 13 minit kemudian
tempat : masih di meja study dengan keadaan buku terbuka dan lappy di hadapan.

action : shaye menjeling-jeling manja kepada lappy pink vaio shaye. hurmm. takde orang komen. boleh fokush. hihik,



masa : 15 minit sesaat kemudian
tempat : jejari menggatal di keybord di atas meja

action
    peminat 1 : "wahhh rajinnya awak. chayokk !"
    *comment like* <-- tahan napsu nak reply.

sambung study sambil mata jeling-jeling lappy lagik.

    peminat 2 : "nak kacau awak jugak! biar awak tak leh study.hihik"
    *comment like* <-- tahan  napsu nak reply lagik.

konon sambung study lagik.

    peminat 3 : "alaaa rilex lu. study ape awal lagi nie. tengok aku rilex je.haha"
    *comment like* <-- tahan napsu untuk reply lagik dan lagik.

cuba untuk sambung study.

    peminat 4 : "alololooo rajin-rajinnya budak chomell nie. nie yang shuke shuke nie. :P"
    *comment like* <-- akhirnya ................................     


tidak tertahan jejari germok nie nak melempiaskan napsu serakah untuk mengreply komen-komen yang ada. dah empat orang komen nie. mestilah kena reply. nanti dorang tak nak kawan shaye pulak. lagipun shaye geram dorang mengata kat shaye. shaye tengah rajin dorang kacau-kacau shaye. mencikk tau ! >.<''


masa : 2.02 minit pagi
tempat : masih depan lappy

action: waaaaaaaaaaaaaaaaaa dah pukul dua! mampuih shaye sat lagi. kerja shaye tak shiap lagik. macam mana nie. shaye tak study lagik nie. uwaaaaaaaaaaaaaaa ~ 
*sambil si syaitonnirrajim ketawa terbahak-bahak serupa langsuir baju putih. bhahahahahhahahahahaha!



"manusia ouh manusia"


29 comments:

Citarasa Rinduan said...

hahahha..
adakah ini kisah benar .
tutup lappy sekarang..
hahahhaha

~Nana 귀여운~ said...

muahahaha...penangan peshbuk...hambikk..

EyqaLuvender said...

hahaha...
experience sndiri le tu... ;p

cheqwa said...

hahaha...cweet cangat idea nih! kekekekekeke #geli :p

rain_gurlz said...

hahaha...
itulah padah nya kalau bace buku dpn lappy
sy pon slalu cm tu jugak
hehe :)

Nora Karim said...

hehehe.. FB ni mmg la... berhantu... kalau nak buat keje / study, kena tutup lappy... atau siapkan keje dulu... then baru bukak FB... so ini pengajarankan? lepas2 ni kena lagi kuat semangat yea tomatokering!! heehh

Saiazuan said...

tp sy rsa cik tomato bkn mcm tu kan? ;)

sarah mohamad said...

hehehe ... senang citer tak payah bukak pung fb tu hehehehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! zaman org study dlu pon buat perangai camtu gaq :p

nuruashia ♥ said...

shaye pon kadang2 macam ni laa wakk ahahhah~

mizzkechique said...

kena puji trus xleh thn..hahaha

Nazifa said...

gahahahhaa...serupa la kita.
len kali balik je lappy tue.
bru leh study

J.Syazwana said...

hahaha beselah tuh student kan.
heeee

yan_n.i.m said...

ngahahaha sgt normal ok..! :P tahan napsu dgn like jek..

gigiAriEma said...

haha. begitularh asam gram student.. k bai.. nak stdy..:P



haha.. gud lux syg!

Saiazuan said...

miss tomato, sudikah kamu





























update hari-hari? hehe

I-k2 IsT said...

hahaha , sebijik die bg ! -.-'

onie said...

zuan tak ley bla,haha

A retarded kitty said...

awak ni buat shaye terasa la

Puteri Iqa Izyan said...

haha. penah jgk mcm ni.
tp skang sbb fb dah bosan so, x terasa sgt =P

cume blog mmg ggu. haha.

El-Janna said...

hahha patot kena sita la lappy cam ni

cik pulau said...

hahahhaa... normal la tu..
makanya..
kalau nak study, lappy sepatutnya bawah bantal.. hehehe

Ijah EmoTemo said...

erk! selalu terkena mcm ni *nangis

budakijaupendek said...

tp memang betul pun.......

Hawa Ahmady said...

fesbuk pun melalaikn saya...

norsharmila said...

stakat ni lum terganggu sbb FB lg la. semangat msih kental. wahhhh! ;p

Lily ♥ said...

haha cute .

btw hai ..
kindly invite you be my follower ;)

i dah jadi follower you.

era kecik said...

he he he...
macam tulah budak zaman sekarang..
tak tahan godaan :P

era pun ade gak camtu.. he he he

AL-AFIQ said...

hahah.tensen dengan orang yang menulis macam tu.nak tegur takot kecik hati pulak.

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome