10.01.2011

fotocopy sudah


serious gua copy cat orang punya entri 










nak tahu apa jadik ?
sila baca sambungan entri jiwang nie di sini . macehh ;)


gua takde niat nak copycat orang punya . tapi sumpah gua memang pemalas hupdate entri . dah tu gua tengok blog ni bapak best . gua suka skodeng tuan blog ala-ala mamat korean ni . ehh tak tak . gua suka skodeng blog dia je . upsss~ haha ,  

tak salah pon gua copycat kan ? 
mampos gua sat g kena tibai dengan zme . zme ni garang woo . ;p
korang g ahh skodeng dia . gua tengah mood promote ni . sebab lappy dah sihat . hoyehh ! ^^,


p/s : lama sangat tak bw . kesian korang . :(


11 comments:

Saiazuan said...

untongla~ ;p

LittleGurl said...

ape neh kopikopi org punye, babap kang! ;P

kite nak pegi terjah budak hensem tu skng!!!!!! ;D

nuruashia ♥ said...

copy paste ye?

Akulah Pak Lan said...

jadi la dari tak update lgsg.

meaw said...

toek kau,haha

amna said...

huhuhu.. malu beno tuih.. huhu

gigiAriEma said...

hahaha idea sgt bernas ni K.. nak cuba arh ceni. :P

JIJI YU said...

aku nak jgk wat cam tu

cik pulau said...

hahahaha..
lawak je..

~Nana 귀여운~ said...

ok ar tuh..skg nie mmg dah kecetekan idea beb..haiyaa..janji entry yu best :)

Nina Zee said...

http://yinshirin.blogspot.com/2011/10/contest-gadis-berpurdah.html

jowm join contest neyh darl :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome