1.30.2012

GIVEAWAY BY ONIE.


Assalamualaikum lalings. ;)

disebabkan gua terlalu sayangkan mokcik onie sorang ni hah maka nya gua join jugak giveaway ni even pukul doblas nanti dah expired. kahkahkah. soryy onie sebelum ni tak sempat. kau ngerti kan kebizian aku? kehkeh :P
 siapa nak join sempat lagik sebelum doblas nih. kehkeh :P



@wajib like sini !

@wajib terjah blog beliau

@wajib like !


   @ wajib add !



sekian saja. fuhh kanan fuhh kiri . :P



6 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huyoo murahnya hati onie!

onie said...

measeh nok,aku sayang kau gak gemuk :P

Botak said...

kalau dapat kereta takpun percutian ke paris ke., nak jugak join., hahahaha..

Nur Farah Hani said...

fuh kiri fuh kanan jugak.. hehe.. gud luck .. :D

kiera'sakura said...

gud luck!!!! :D

Ummi Alesya Sofea said...

Assalamualaikum..
dah follow cni,nnt jmput ke blog sy plk yer.. :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome