9.15.2011

terpaksa pergi jauh , buibui semua .


assalamualaikum lalings !


lama pulak tak berlaling bagai dengan korang . huahua . sekarang tamo gua gua dengan korang . nak jadik baik sikit . gua=tomato .  malam ni mood sedih plusplus gumbira nak share dengan korang semua . korang layankan jela ehh kkalau tomato sewel bewel malam ni . kehkehkeh  ;)

tomato rasa ramai dah tahu kot tomato dapat sambung UTHM atau nama nya unibersiti tun hussein onn dekat batu pahat johor . *ecehh bajet retiss kejap konon peymes . kepada yang dah tahu and baru tahu mekasheh banyak dah wish kat tomato ye anak-anak yang comell dan kacak . rasa terharu sangat . seriously . *sambil kerut muka . :')

korang doakan lah ye tomato di sana . selamat sampai dan selamat belajar dan tidak gatalgatal di sana . haha . *okeng betolkan niat balik . tomato syukur sangat dapat masuk . kalau tak makin lama lah duduk celah ketiak mama umpama bayi baru dilahirkan . *sudah gua merepek .

tomato sangat berterima kasih dekat kekasih hati tomato . serious tak sangka baru ni jumpa merupakan hari terakhir tomato dengan dia . serious rinduuu sangat and sayangg sangat kat dia . sobsobs . *macam lah gua nak g oberseas . -..-''

buat yang berada dekat UTHM hai hai ! nanti boleh lah roger moger ye . tomato tak sombong . hihi , tomato rasa seronok sangat . dan mungkin beberapa hari ni tomato tak dapat nak berjalanjalan ke blog korang sangat dan tak dapat nak hupdate lagi melainkan ada masa curik curik . masih banyak urusan yang nak diselesaikan . sobsob . tengok dah keluar ayat sekema kan . haha ;p

tomato rasa dah berjaya menaip pepanjang . first time dalam sejarah tomato tahu menaip sebegini rupa . tomato harap korang baca . *err ayat apalah gua guna ni -..-''

korang jangan merindu taw . kalau agak terjumpa budak bewel ni tegurtegur lah okeng . haha ;p



terima kasih banyak banyak daun keladi . ^^

19 comments:

Umie Artoqiemie said...

kesian mocik sorang2 haha..babai. gudluck..

kura said...

untung la tomato dpt uthm. sy utem je. sobs. sobs.

budakijaupendek said...

hehe
study elok-elok ye.
betulkan niat tu. hihik!

Saiazuan said...

kte bkn buah hati tomato? hehe

Saiazuan said...

kte bkn buah hati tomato? hehe

~Nana 귀여운~ said...

nanti belajar jangan dok noty2 tau..tamo tau..jadi anak yang baik..hehehe..tetibe plak :P

meaw said...

lupa!lu kan dari paris nak ke uthm,hahaha....belajaq leklok na,tak cukup duit jangan mintak aku,muahahahaha! jangan lupa bawak balik pisang sira,dengan jajan bika tu,haha

Cik Asma BLuppy said...

selamat belajar tomato.. jangan lupakan kami~

*bajet aje kan ayat tu? hahaha

Muslimah Optimis said...

hati-hati di tempat orang ye

aniki said...

gud luck amoi.. congrate gak..

SyazwanSarawak said...

papai cik tomato. belajar leklok :P
hehe

Mr. Straw said...

slmt tinggal musuh ketatku...woitt..jgn lupa mamat straw ni lak bila dpt kwn baru!!

Farhan Hanif said...

ramainya blogger dari uthm pasni...uthm tu dekat je ngn rumah...=D

nuruashia ♥ said...

hak9!~ jge diri baik2 ye sygs <3

ღ p!nk veLvet ღ said...

slmt maju jaya, hehehe~~

kinn said...

selamat berjuang di tempat baru. hueheeee ;)

JIJI YU said...

smpai ati ko nak tggl aku

H.J said...

baca yang last jer..haha

Wani said...

Lahhhh, kat johor ke??? wahhh pasni boleh lah kita jumpa. haha

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome