9.11.2011

keadaan yang biasa berlaku pada blogger


model : anak sedara gua







yang jadik masalahnya sekarang , bila ngadap doplohlimajam depan lappy satu hapo pong tak keluar . adakah korang semua telah menyedut siput sedut idea beta ? T_T



p/s : tangan keras memang hedit gambo pong fail G+++++ -..-''


16 comments:

Saiazuan said...

heee :p

JIJI YU said...

entry cenggini ko kata takder idea lagi

Anna Leopard said...

hehee tau takpe
bile dah dekat new post, termenung je, xtau nak tulis ape. hihi ^^

Ku Azhar said...

hehehe rajin btl dia ptg2 gmbar..hehehe gud2 :D

Umie Artoqiemie said...

jom klua geli-geli..
baru ada idea..

Cik Asma BLuppy said...

wow.... smue kena update ni=P

~belog gadis~ said...

kite same lah cik tomato. dah depan laptop tu, abis blank. x tahu nak tulis ape dah. haha

H.J said...

tulis je tak de entry..tapi..hurm..update gak..haha

ezzaty said...

hahaha..somelnyer gambar mereka semua :D

~Nana 귀여운~ said...

huhuhu...dah hupdate kire tak de idea lagi ka ?

Ijah EmoTemo said...

kih kih , tahu takpe. kdg2 dh tulis penat2 then padam balik. tsssk!

nuruashia ♥ said...

idea kamu jiji da sedut ahhahha

eiela said...

macam mana takde idea tuh. tapi keluar jugak satu entri kan. hehe

mizzkechique said...

akak pun selalu gitu.. tetibe stuck bila dpn PC.. apakah??

starzieti said...

mmg betul pun. duk depan laptop ilang sume idea. haha.

kura said...

hahahaha. tak pasal pasal bebudak tu!

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome