4.22.2013

Fair & Lovely Event bersama Cik buah Epal.

Assalamualikum darls!

Dah lama gile tak hupdate tetibe semangat nak hupdate pasal dapat aura pojitip dari Cik Epal. Tu pun dah dekat dua minggu event ni. Bajet retiss giler bizi kunun tak sempat nak hupdate. Puihh.

Disebabkan effect gambar amat penting bak kata cik epal. Oleh itu segala macam gambar hendaklah di edit dulu..dan di hamek mengunakan kamera yang bermutu tinggi dan yang paling penting sekali effect gambar supaya nampak kurus


Dapat jadi duta sebelah cik epal lagi teww uolss. Ni semua blogger selebriti tau! Auww


Onie bersama gigi barunya. wkwkwkwkw :P


Ni menu lunch yang sodap menjelat jaghi! Siap tambah lagi dengan Cik Gksb. haha! Disebabkan datang lambat maka gambar brekpes tak sompat lah den nak hamik. wkwkwk.


Ni sesi memanjakan muka dengan Fair & Lovely. 


Part ni aku paling sukak! Puan Nurul cakap pasal makanan. Haruslah LOVE~
*Cehh ni trademark Yana Samsudin lah. -.-


Anak mama dengan umi dah boleh kawenn!! :3


Ni paling osemm! Tu jari jemari halus aku dengan onie. wkwkwk.


Ni artwork aku dengan onie. Cehh. Pisang tu semua aku yang bedal. Disebabkan aku tak suka masam so  Onie bedal semua tu selain pisang. 


Artwork masing masing. Artwork la sangat khenn. choiiii~


Nampak effect selimm disitu khenn. :P


Korang boleh Like page The Canvas okeh! Kalau nak buat event conteng-conteng boleh buat dekat The Canvas! Best hoii!


Tadaaaaaaaa! Haruslah ada tomatokering disitu. wkwkkwkw.


Semua gambar aku cilok dari Mek Onie sebab gambar dari aku tertinggal kat rumah tak sempat hamik. Dan disebabkan kebizian maka gambar tak sempat nak edit. :B


Jom Like!



Harap sangat dapat join event macam ni lagi. Best terbaik boboiboy!

And ni semua kawan baru titeww. Haiiii korang!! *lambai tangan.

Nurul Siezuka: www.siezuka.com



*Try nak start aktif blogging balik. Tapi mungkin seminggu sekali ke update. ^--^

Banyak sangat tips yang dapat bila attend event ni. Nanti upcoming update tips pulak okeh! Panjang-panjang nanti entri ni korang malas pulak nak baca. Daaa korang! :P


7 comments:

onie said...

weiiiiiiiiiiiiiii,gambar tak sharp!outttttttttttttttt..haha...ngek la ko, jangan la promote gigi aku,kang ada yg berkenan dgn gigi aku susah den,haha....



sedap wei stoberi,rasberry,blueberry...dah la mahal,memang patut aku bedal semua,muahahahahaha

Syafiqah Hashim said...

hi tomato kering.. ;)

Asyik Izas said...

alolo..tomeyy cik tomato kering ni..:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ehhhhh ada lagi rupaya :P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudiaaa berdebu blog ni...

gmbr GK xcukup kurus tu hoho

cik hani said...

wah..dapat ramai kawan baru lagi..

Lydia Miza said...

Hamboiii bestnye korang.dah la x ajak akak

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome