5.27.2013

A gift from Fair & Lovely.


Assalamualaikum,



Entri lepas kite ada ceghita pasal Event Fair&Lovely dengan Cik Epal khen. Kali ni entri ni khas untuk menunjuk-nunjuk hadiah dari Fair & Lovely time pergi event aghi tu. Korang tak hado khen. wakakaka. *muka berlagak sangat.





Cer teka cer teka hadiah apa. :'B


Seriously masa dapat hadiah berkobar-kobar je nak bukak. Eveyone dapat lain-lain hadiah tau! Kite pom tak tahu macam mana dorang boleh tahu apa yang kite suka. Dorang stalk blog kot. mueheheh. 





Tadaa! Rasa terharu sangat tahu. Sobs patpolohpatkali. :'B

Santekk sangat macam nak terjun kolam pom adee! *kemain overdose. -..-'
Tengs to Jess, Christine and semua event planner Fair&Lebly sebab bagi hadiah yang sangat lebly sampai menangis mencurah-curah dalam pasu. Sobbs. :'B

Hari tu tak sempat nak join Event Fair&Lebly lagi satu sebab jauh sangat. Lepas ni jangan serik tau nak ajak lagi. Untuk korang semua, jangan lupa tau tengok Reality Show Fair&Lovely setiap hari Isnin pukul 7.30 petang dekat TV9.

Balik kerja terus on TV okeng! :D
Daaa!


9 comments:

Asyik Izas said...

wah dpt shawl..cantik..
mmg diaorg stalk blog kita pun..hehe

Shida Radzuan said...

tahniah dear untungnye :)

izzysabki said...

eleh dpt hadiah je pon...smpai nk trjun kolam..tp hadiah apa tu tomato??hehe

xila dot said...

silk tu.....huhu beruntungnyaaa

Anonymous said...

Ways to Watch No cost Tv On your hard drive

Here is my homepage; telegram

Anonymous said...

A great Sound System Is known as a Important Part Of the home Theater Structure

Visit my weblog; withal

Botak said...

kain lap tangan ke tu? hahahaha... lilek., gurau saja.. :D

Syazwan Che Deraman said...

amende tu, kita orang laki tak nampak lagi..

shawl?..kain pasang?

tahniah wey!

Anonymous said...

Projector Monitors By Da-lite Privacy screens

Feel free to visit my page :: Epson Powerlite Home Cinema 8350 best price

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome