2.15.2013

Pre-Loved Jubah Dress


Assalamualaikum semua. ^--^

Kite dengan berbesar hati nak let go Jubah Dress Medina dari Irine Sweethouse. Seriously sangat best kain dia and korang akan rasa ala-ala pwincesss gitewww kalau pakai. Betapa sedih hati beta nak lepaskan dress ni. Sokksokk *lap hinguih gune tisu tandas.

Biasa Irine jual RM 189. Tapi yang ni kite jual RM 159. Baru je beli and baru pakai sekali. Baru okay! *pulunnnn. Nak let go sebab rasa kecik pulak dengan kite. Tu la padahnya kalau tak ukuqq baju di badan sendiri. kahkah. -..-''

Ada saiz L dengan S. So, cepat-cepat grab tau! Rugi tak grab sebab memang best! ^--^
Kalau korang nak boleh inbox kite atau mek onie okeh! ^--^
Nak tengok ukuran boleh tengok dekat sini.
Mek Onie ada gok buat pre loved lain kalau korang nak tengok buleh pi kat SINI.








Anything korang boleh contact :



Happy shopping! ^--^


6 comments:

onie said...

good :D

Hannah Sytieh said...

wah, korunk ni da mcm kembar.. buat la lg pre-loved banyak2x... hewhew

gigiAriEma said...

lamenye menghilang ye cik TK kite ni. hehe

lawa la. kala hitam ja ka ?

xila dot said...

awat sume nak letgo ni hehe

Anonymous said...

salam..still available ke jubah ni?

♥ Nana BamBam ♥ said...

As'salam, lama tak komen entri kamu niii..

nice la dress tu :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome