7.10.2012

Kalau tak nak buang je.



Assalamualaikum korang ;))










"Jangan jadi kacang lupakan kulit."
lukisan besaq bererti entri ini amat bermakna. cehh.




psst: Walaupun gua ada dekat rumah sekarang ni tapi gua tetap rindu mama & abah. soksok. :')

11 comments:

Kira Kekuri said...

sedih sedihh, jangan kita buat mak bpak kita macam tuh.. :((

hana nabihah said...

wuuu yg ipad gn samsung ape tu xper..jgn pulak org tua kite :')

jaya jr said...

haha,tak bermoral sungguh perbuatan nombor 3 tu..boleh masuk neraka sebab derhaka kat parents

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

fuhhhhh.....


pandai cik adik ni bagi nasihat...

;)

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat

Mila Ahmad said...

mak bapak boleh jaga 10 org anak tpi anak yg sorang belum tntu boleh jaga mak bapak kan ???

MizzTina said...

amboi, sesuke hati nk buat kt parents cenggitu..klu akak jmpa ada kes gini, mmg pancung je la..

laskar pelangi said...

jangan lewww boring dengan mak ayah:)
kita suka mak ayah, dan takkan boring sampai bila bila:)

syAzAnA said...

boleh pegi m**i itu org. -__-

kay_are said...

last tu dah melaumpau sangat dah tu.. ish ish

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome