7.08.2012

I'll be back.



Assalamualaikum blogger sekalian. :D


Just a short note. 


Walaupun gua dah jarang dan terlalu lama sangat tak update bau busuk blog ni pun dah sampai ke Paris. Tapi korang jangan risau jangan rindu sangat sampai hentak-hentak kaki. Gua baik-baik saja dekat paris ni. *sambil nengok poskad eiffel tower.  Gua still merayap merangkak gegolek menyusur dekat blog korang yang super duper ohseng tegar menghupdate tak macam gua yang seperti melepaskan batuk ditangga, habis madu sepah dibuang. 


Percayalah Gua masih aktif membaca bebelan korang yang mengalahkan mak nenek panda tu. Cuma gua aktif menjadi silent reader je sekarang. InsyaAllah kalau ada kesempatan gua tinggalkan lah beberapa ayat hamek hati penyedap rasa untuk korang baca. Mohon jangan lempang gua. Gua masih ingat kat korang semua. Soksok toucing seblas kali. U_U


I'll be back! Lebyuh muahmuahmuah untuk semua. :3

7 comments:

Mila Ahmad said...

welcome to the club ! eih ada kaitan ke? hehe....

Cik Asma BLuppy said...

ghindhuuuu....!

AzuraFazil DIN said...

lama btl menyepi dik

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

like i care ;p

Duckface said...

hahaaha.lama tomato menyepi.hikhik

kay_are said...

nak dekat pose dah weh.. ntah bile ko nak back betul2 ni.. ish ish.. -_-

p!q4h b@guss said...

pernah dengaq cara mak nenek panda bebel ey??hehe

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome