9.28.2013

TomatoKering is now SiMataFanda.


Assalamualaikum,


Masih sedar diri. Kengkadang kompius jugak gua ni blogger lagi ke idak? lagi ke idak? lagi ke idak? *Style ala jijan rajak. Mungkin jugak korang tertanta-tanya ke mana gua menyorokkan diri selama ini. Jangan risau gua masih boleh makan dengan penuh napsu lagi. Bhahaha. Gua nak taip ni pun dah ala-ala parkinson kemain menggeletar tangan kalah jawab final exam. 

Disebabkan masalah kerinduan dengan blog, masalah kerinduan nak mesra-mesra dengan blogger lain macam zaman pipi kempis dulu membuatkan gua mencari-cari balik identiti blog gua. Jenuh gua carik mak jemah mak munah mak bidan kampung nak suruh edit blog sarangtebuan ni. At last jumpa jugak cik maya ni haa yang sudi runtuhkan dan bina balik blog gua ni. Sampai hujung dunia tau carik baru jumpa. Sadis. :')




URL still tomatokering.blogspot.com lagi ^_^


Disebabkan gua sangat obses dengan vinatang bernama fanda makanya segala-galanya gua tukar jadik Fanda yang momeyy! Yang paling gua suka gegirl dekat header gua yang sarung baju fanda tu. Siyes momeyy macam gua! Sumpah tak tipu! Lagi satu yang gua suka: ce korang jeling button facebook & instagram kat sebelah tu dengan perasaan tak jeles. Hikhik. *Gelak gedik sangat. --..--''

Berjuta-jutaan terima kasih dekat Cik Maya sebab sudi edit kan blog sarangtebuan menjadi blog yang simplyOmeyMomey and suka sangatsangatsangatsangatsangat! Muahmuah! :* Simple & Cute adalah tema blog gua kali ni. *Hamboih macam redkapet bagai kalah makjemah siap bertema khen. 

Siapa nak tempah cepat sebab harga memang berpatutan sebab gua search semua limaplohhinggit ke atas. Tak mampu lagi. T_T



Follow : Blog Cik Maya

P/s: Yang penting dengan blog baru yang gua bagi nama Si Mata Fanda ni dapat menyemarakkan lagi angin kus-kus gua untuk gigih mencari idea buat para peminat yang merindui blog Tomato Kering dahulu. Puihh sangat.


ikhlas dari,
SiMataFanda yang kalau boleh taknak berhenti menaip seratuih kilometer panjangnya.
Sekian.

13 comments:

ღKekunangpelangiღ said...

Hai.

Salam perkenalan dari saya, budak comel dari utara.

Selamat maju jaya.

kehkehkeh. :3

Izza Sakura said...

Terima ksih kak sdi tempah dari saya,hrp akk berpuas hati okes hehe

Rozuan Ismail said...

Wah dah tukar nama. Ingat sikit2 je. Maklomlah dah tua

Zuan said...

ow, ni yg blogger femes tu

nanakimie said...

tomeynya:)

Mummy LiYzA ^^, said...

lor hai~
kamu ke simata fanda...
tgk IG xknai pon..

Elie Lily said...

Eh.. dia sudah kembali lah!! Rindu! Dari tomato ke panda pun boleh! Janji kembali menulis! :D

Suria Lekatlekitgurl said...

rega dia bawah limaplohhengget ke dik?? murah tu..

syukrihasshan said...

ooo..tukaq nama dah..baguih la noo

nik ros said...

comel sgt headearnyer.sis suka

Muna rahimah said...

Ya Allah, rindunya kita dengan awak kak :') Takecare. Mohon cecepat kahwinssss! hiks, jangan lupa jemput :)

Aujinz said...

Comel header dia.. hahahaha

Suria Lekatlekitgurl said...

ok comel.. rajin2 la update blog comel yer kekekeke

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome