6.17.2013

Review Blogshop : Padieka Raccolta.


Assalamualaikum,



Sesambil study haruslah online cuci-cuci mata giteww. Satu website yang memang best is Padieka! Seriously mata dah nak rabak tengok baju-baju yang dorang jual. Bukan baju je rabak, purse pong rabak sangat. *pasrah si kaki shopping.

But, korang takkan menyesel lah shopping kat sini sebab semua cantik cantik plus gojes bebenor! Yang penting MURAH okeng MURAH. *silau mata. Korang takkan dapat baju, dress, skirt yang cantik, trendy, colourful macam ni plus harga yang super osemm kat tempat lain tau! 

Jom cuci mata sikit. Sikit je tau. Nak lebih boleh pergi website Padieka okeng. :P




Julia Cardigan. RM 59.

Fishtail Peplum. RM 39.
Waterfall Cardigan. RM 39.

Peplum blazer. RM 45.

Peplum Blazer. RM 49.


Seriously menangis tengok kaler santekk banget. U_U



This one dah grab satu. Hik. :B


Haaa. Amacam? Santekk sangat khenn. Baru sikit. Korang kena kumpul duit beli banyak banyak terus. Beli atas Rm100 dapat free postage tau. Korang share lah dengan member member jimat postage kat situ. Boleh grab bebanyak! Tapi kena cepat-cepat grab tau sebab dekat website ceeeeeeepppppatttttt gilah sold out! Menangis korang nanti. Sobbbs.

Lagi satu yang menarik dari saiz petite sampai plus size XL ada size tau. Penting tu penting untuk yang cecomehhh macam kiteww. :')

Siapa yang dekat boleh jugak pergi Butik Padieka sebab kadang-kadang dekat website habis and ada yang dia tak jual dekat website. Siap ada group fan page jual barang Padieka je tau! Nak join boleh tapi khas untuk gegell je okeng. :P



No318, Ground Floor, Jalan Kamunting, 34600 Kamunting,Perak.



Pssst: Dah. Jangan tunggu lagi pergi website Padieka cepat! ^__^



9 comments:

eZmALiZa said...

kite pon suke cuci mata kat padiekaaa!! warna dia mmg mcm eksrim padelpop! gerammm je ase! :D

Umie Artoqiemie said...

nama unik
baju unik
wahhhhhhh

zuan said...

sorang lagi business..hehe

syukrihasshan said...

ooo..dah jadi tokey juai baju rupanya..tahniahh..move on..

dear xila said...

antek antek heee

zeera lily said...

ockey.. titew nk trai nengok baju2 tu.. uhukk

zeera lily said...

camat arie ayer... =)

http://belogzeera.blogspot.com/

Mek Onie said...

weiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,omeinya blog anggggggg

nik ros said...

wahhhh..cantik2 bajunya..nnt boleh terjah.

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome