3.01.2012

penyakit dunia.



assalamualaikum sumuaa :)





pesanan untuk diri gua sendiri jugak. U_U kbai.




29 comments:

udie joe said...

yea..penyakit shoping..gud2 :)

era kecik said...

hehe. sejenis penyakit tu. akak suka shopping tak?

anif abdullah| AA said...

penyakit2..huhu

Hafizin Jamil said...

bagusnya tomato..aha

EyqaLuvender said...

alamak!
kte kdg2 ade gak dpt penyakit tuh...huhu

kay_are said...

saye tak suke shoping.. suke beli belah je kadang2.. =P

syAzAnA said...

kekadang shopping ni sangat bahaya.
-_____-

faa.rosli said...

mujur saya xde penyakit tuh! hihi

~SaL IjOu~ said...

sejak amek kursus perguruan setahun lalu, terus tinggalkan dunia shopping..sengkek nak tanggung duit perbelanjaan belajar..huhu~
skrg pulak gaji kene hold sampai bulan 5..wuwu~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dan sesungguhnya tomato itu sedap

Atiqah Wadiah said...

erkk!!nk lari jgk lah..tkot b'jangkit.hiks

SAYA BUKAN SAMDOL said...

nak buat macam mana shopping dah sebati dlm diri haha

Jue said...

aku pnah kena pyakit neh mmg ssh nak kikis
lama2 ilang trus haha

lisa said...

terasa sikit T_T
Perempuan mmg x boleh lari dgn shopping. hewhew :D

onie said...

yuk shopping! rindu siot nak shopping dengan kau kak kenon,lalalalala

asfira aminuddin said...

hehehehe babe. i suka jugak shopping. shopping tu boleh tapi kena kawal la nafsu and everything. pompuan suka sgt beli benda benda yg agak membazir. hehehe.

Woofer Storm said...

terasa cool dgn entry kamu ni..

#sy skg ni dah gila lens..ermm parah ni..slmt pagi erika rain^^

Woofer Storm said...

terasa cool dgn entry kamu ni..

#sy skg ni dah gila lens..ermm parah ni..slmt pagi erika rain^^

ishiko said...

nasib baik epnyakit bersopim sy berkurang skt thn ni, sbb ada motip utama.. keh3x

IdaRaida said...

saya suka window shoping jep.:b

si ngokngek said...

kadang shopping tue untk hilang stree..tp jgn stress nk bayaq kad kreadit sudah lah

iDeaL cRazEe said...

datang menjenguk belog adik sexy kite ;D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

shopping. i love shopping too dear! hiks.

Hanie Dew said...

kaann...wanita dan shoping mmg tak daapt nak dipisahkan. kalau dapt pun tem xde duit la.hahahaha

H.S said...

shopping oh shopping.saya jarang shopping.haha

tapi merancang hendak bershopping sakan april nanti hahahaha

saya kan jarang shopping so tak pelah hihihi

awak jgn ikut pulak LOL

Botak said...

kalau ade penyakit camni., pi rujuk sama kementerian kesihatan., diorang tahu ape ubatnya., hahahaha..

ღKekunangpelangiღ said...

Jauhkan daripada wanita tomato ni. Ehh? :p

El-Janna said...

huhuk betul tu. ramai tak sesar^^

Muna rahimah said...

guwa tak penah shopping sbb mak guwa kate guwa budak sekolah lagi . herm herm :/

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome