1.31.2011

^ kami blogger utagha ! ^



assalamualaikum semua :)


ni ceq nak habaq mai ni . even ceq ada kat selangoq la ni , ceq nak sibuk sibuk join jugak blogger utagha yang GKSB buat nie . heheh , ampa yang dari utagha tu lai lai lai kita lapor diri sat kat meja blog GKSB ramai-ramai .  untung-untung GKSB buat makan besaq nanti . hihih :P






banyaknya bendera utagha kan ? ampa pilih lah nak nak yang mana satu . ceq pilih hat penang pasai ceq belajaq kat penang . kalau ada bendera selangoq ceq klik hat tu la . hihi , :P



ok . done . di kesempatan ni , ceq nak minta kita semua doakan semua yang berada kat mesir sana selamat ye . semoga ALLAH melindungi mereka . aminn  ya rabbal'alamin~ :)





+ saya nak terbang dengan iqbalhakimi :D +



assalamualaikum semua :)


korang jangan jeles taw . ceq dapat terbang dengan iqbalkimi tau . naik aeroplane air asia untuk pergi honeystar . haha , ok dah . marah pulak peminat-peminat iqbalkimi nanti . hihi , so , korang kalau nak terbang dengan iqbalkimi nie , korang picit-picit manja dulu banner dia tu . korang akan terbang . kekek :P







wahai iqbalkimi , sesungguhnya ceq memang peminat setia mu dari awal kamu berblogging dulu . sudikah kamu berkahwin meletakkan ceq di tempat yg terhebat ? (hahaha ! jangan marah . jual nanti ) 






ok dah setel kot ayat bunga-bunga . tata ! hehe





1.29.2011

+ ceq dah join heartbeat . ampa ? +



assalamualaikum semuaa :)



status : online di rumah . wee ~

mood : gumbira :D




ceq terasa sangat sihat bila dapat duduk kat rumah ni . hihi , makin sihat lah bila dapat balik rumah kan . wuw T__T rosak program diet ceq macam ni . hehe , lagi sihat bila line berukben ni okay and dapat update blog . heheh , ampa tak balik KL ke ? jom jalan-jalan . huhu 




sekarang ni ramai duk sibuk cakap pasai heartbeat kan ? ekceli ceq dah lama join heartbeat ni . mula-mula join lah sebab ada yang kata tak dak effect kat nuff . ceq pon join lah . then , ada member cakap takut ada efek kat nuff , so ceq dengan tak relanya dah buang kod HB ceq . hehe , 






lama-lama ceq tengok ramai dah join HB ni , ceq baca-baca blog depa cakap tak bagi efek kat nuff pon . so , ceq pon bukak balik account HB ceq tadi and dengan tak malunya letak balik kod HB kat atas tuh . hehe , pastu ceq tengok dalam account ceq ada lah 8sen . kikiki ,






 so , ampa yang tak join lagi heartbeat sila lah join ek . tak rugi pon walaupun sehari income satu klik 4sen je . huhu , so , lepas nie ampa tolonglah klik HB and nuff ceq sekali ek . jangan kedekut sangat . wee~ :)









silalah klik HB saya . :)







psssttt : tak rugi pon tahu . dapat duit free je pon . tak susah . :)





1.24.2011

+ jue aziz pakai susuk ! +



hai darlings sayangs ! :D



ceq tak fokus dah nak study ! kenapa ? kenapa ? uwaaa ~ sangat susah laa math nie . ampa tolong ajaq ceq boleh ? wee ~ --',  ni ceq dah boring gila tahap pisang hangus dah ni . so , update sat boleh release tensen . tensen ke ? tetttt . tadi ceq dok godek godek la FB kan . (kantoi tak study) okay , ceq nampak jue aziz update status . apa lagi , dengan pantas lah bukak profile la . ( bajet peminat setia la ) --' 



jue aziz pakai susuk la weyh ! uwaaa ~ sampai hati dia buat kat ceq camni . (tiba tiba)



tak sangka kan , cantik macam ni pakai susuk . errr . :'(





ni bukan tipu tipu taw . memang betul dia pakai susuk untuk puaskan diri dia ! grrrr . marah sungguh ceq bila tahu pasal ni . dah ada suami pon sanggup lagi kan buat cam tu . apa la orang zaman sekarang ni . ish ish ish (geleng kepala) --' kalau ampa tak percaya ampa p SINI nak tahu .




(terkejut menggigil time tengok ni)







okayh , sebenarnya ni cerita terbaru dari astroprima 105 la . hehe , ampa tengok taw ! macam seram je cerita ni . tengok gambar yang kat atas tu pon buat ceq berdebar debar . (dup dap dup dap time upload ni) harap harap dia tak menghantui ceq ! wuwu T__T 


ceq tak dapat la nak tengok cerita ni sebab tak dak astro . wuwu , tapi ceq jamin best sebab jue yang berlakon . hehe , suami dia rusdi ramli yang kacak ! tengok jangan tak tengok taw ! but ready kan dulu bantal untuk tutup muka depan tv nanti . kehkehkeh . malam tadi dah start dah pukul 11 . siapa yang tengok korek hidung ! best tak ? :D





psstt : tak boleh tidur tengok muka jue tu . wuwu T__T






1.23.2011

+ stylish jacket for sale +



hye semuaaa !


nie ceq ada nak buat bisnes sikit untuk siapa yang nak ye . macam bisneswoman pulak . ekekek , ekceli nie nak tolong membe ceq promot ni .




nie jaket yang dia nak jual . harga RM 50 . if korang nak boleh la pi kat blog AIN SYAFIQA ek . dia nie membe sekolah rendah ceq dulu . hihi , dia sangat comel . blog dia pon comel . cepat ngorat ! kekekeke








pssst : dapat komisen tak ain ? kekke



+ duku ke luku ? +



assalamualaikum semuaa ! :D



apa macam semua ? ada sihat kah ? kekeke , kaki ceq tak sihat lah . kes elak bonggoi hat semalam ceq dok cerita tu . ingatkan sikit je . tapi sampai bengkak pulak jari kaki ni . T__T  macam mana nak pakai kasut pi kelas esok ? huwaa ~ baru nak tayang kasut baru . wawawa mana ada kasut baru lah . tipu je . --',




cilok kat rumah pakcik gugel :)



errr , lapar buah duku la pulak kan . opss , sebenarnya sampai sekarang nie ceq dok tertanya-tanya apa beza duku dengan langsat ek ? tolong bagitahu . *sambil wat muka kesian . adehhh , dah 21 pon tak tahu lagi beza buah-buah nie kan . wuwuwu T___T


luku ? ampa tahu tak luku ni apa ? luku ni bukan sayur mahupun buah-buahan ye adik-adik , abang-abang . luku ni satu perkataan lebih kurang macam nak siku orang la . betul tak ? kalau salah tolong betulkan ceq . --', ekceli lama dah ceq nak tanya orang pasai duku and luku ni . ampa leh tolong ceq jawap tak ? kalau ampa nak siku orang lah contohnya , ampa cakap DUKU ke LUKU ek ? dah lama ceq dok bertekak dengan en. jimmy ceq pasai ni . *small matter je pon . huu ,



first time ceq dengaq en. jimmy cakap ni tahun lepas . dia cakap macam ni . " EE , DIA NI  DEGIL BETUL ! ORANG DUKU KANG BARU TAHU ! " . lepas dengar je ayat dia tu , ceq terus gelak terbahak-bahak terguling-guling pasai ceq tak pernah dengar orang sebut camtu ! hahahahahahha ! *gelak emosi sat :D  yang ceq tahu , " LUKU KANG BARU TAHU ! " tu jela . disebabkan mama ceq teacher BM , ceq pon tanya la mama , " MAMA , ORANG SEBUT DUKU KE LUKU ? " mama cakap , "LUKU LAH ! MANA ADA DUKU . DUKU TU BUAH LAH . " ceq pon dengan pantasnya bagitahu en. jimmy pasai tu . en. jimmy memang tak puas hati lah dengan ceq . *err small matter je pon kan .  --',


pastu semalam en. jimmy cakap dia terbaca komen sorang budak kat FB . budak tu pon cakap DUKU ! sungguh sukak la en. jimmy tu ada geng ! hahahahahhahahahha ! *overrr . dah setahun lebih kitorang kenal , sampai sekarang still tak dapat lagi jawapan mana satu yang betul . tapi ceq yakin LUKU betul ! siapa sokong ceq korek hidung cepat ! hahaha ! :D





mekasheh ya kerana baca . tolong selesaikan . hehe :)





1.22.2011

+ MU gilak ! +



haiii semuaaa !! :D


watpe tu ? haaa , skodeng blog ceq ek ? ekekeke , perasan pulak an . wuwuw T__T  

pada peminat2 MU jangan r marah ceq kata MU gilak . MU bukan gilak pa , MU gilak gol tadi . haha ! 5-0 beb ! sapa tak excited kan . dah tentu ceq tengok tadi sangat excited . tapi nak jerit gol tadi macam segan lah pulak an . maklumlah , ceq sorang ja gegurl tadi . tak dak geng . huwaaa ! sapa nak jadik geng ceq jerit gol sama2 ? korek idong ! ekekek , tak dak lah ceq malu nanti . huhu ,


awai2 tadi dah minit ke-2 tak silap , barbatov dah golkan . cayalah ! tadi je dah 3 kali barbatov golkan ! wa sayang lu la BBQ ! hahahah ! XD  sayang jugak nani sama itu giggs tua . ekekeke , hat rooney ceq tak puas hati . awat yang dia tak golkan tadi . haishh , penat mate nie tahan ngantok tadi . taw2 boleh pulak dia tak golkan . grrrr ! 


ok dah . ceq nie pandai cakap jek . main beshkal pon luka-luka , apatah lagik nak main bola pulak . hehe , :) mata pon dah berpinau nie . esok nak study pulak . haishh , banyak gilek keja minggu nie . ermmm . tu pon sempat lagik main-main kan . bila la nak jadik rajin nie . grrr .




assignment perlu disiapkan . sekian .




psssttt : nyte semuaaa !! zzzzz .


1.21.2011

+ lepas naek beshkal +



haiii semuaaa . * tak semangat .


dah sarapan blom ? ceq belom . diet . huwawawa , tadi ceq p la naek beshkal yg ceq habaq semalam tue kan . round punya sodap wa cakap . lama gilak tak naek beshkal an . layannnn beb . round satu taman . agak2 turun tak lemak2 ceq nie tadi ? rasa cam tak , pasai bila ceq tengok belakang tak dak pon lemak yang jatuh . muahahahha XD



yang penting berpeluh tadi an . tapi yang tak beshnya dapat 'hadiah' tadi . nie semua bonggol punya pasai ! ceq nak elak lah bonggoi tue kan , kat tepi tue ada batu , kaki terseret kat batu tu ! boleh plak an ! bapak sakit kaki aku taw tak ! grrrrrrrrrrrrrrrr . korang dapat bayangkan camna ceq time tuh ? keke , naseb baek tak jatuh je . pedih gilak nie beb . awat la ko bonggoi besaq ! taman perumahan ceq nie law ampa nak taw memang ada bonggoi hat besaq2 then tajam2 . grrr ,




bonggoi semua hat camni . grrr .



tu la kan , terlebih excited naek beshkal . padan mukak ! huwaaa~ pastu time jalan nak balek tadi , leh pulak an nak pitam . naseb baek sempat pegang pagar . kalau tak dah terjelepuk jatuh . nanti sapa nak angkat pulak an . takkan en.jimmy neutron ceq nak angkat an . dah la gemok ! haha ! 


so , nasihat ceq :


- janganlah ampa p elak bonggoi tu . langgaq ja bonggoi tu before bonggoi tu langgaq ampa . huwawa ,

- kayuh la dengan cermat dah berhemah ye .

- tengok kiri kanan . tadi ceq dah nak kena langgaq pasai tak perasan ada kereta . tapi ceq tak makan jalan orang ek . ada kereta lagi satu dok halang pandangan ceq tadi . huu ,

- pastikan ampa makan sebelum kayuh beshkal and selepas kayuh beshkal makan 2 kali ganda lebih . muahahhaha ,

- caya tak ceq cakap , ceq nanges tengok luka tu tadi ? huhu , :'(

- lastly , jangan nakal2 dok kenyit2 mata tu na . haha ! :P







tata semuaaaa ! nak study pulak ! *tetibe rajin . grr




+ status : ok +



haiii semuaaa !! :D


wahh3~ bukan maen hepy lagi ang ye . tadi bukan maen dok bye2 takdak mood la , hangen la , nie ceria macam kanak2 ribena pulak ek . haha ! bukan ape , tadi ada konflik dalaman sikit . muahaha , ampa camna ? ada konflik ? mai share ngan ceq . tapi kena mai bawak cornflakes la ek . baru sodap . kekeke ,


ok dah . malam2 memang biasa lah kan mengarot . haha , ceq nak habaq mai , esok pagi ceq nak p ronda2 naek beshkal ! yehaaa ! jangan jelesh !  :P dah lama gilak kot tak kayuh beshkal . jangan tayar pancit sudah . haha , before nak kayuh tu , better lah readykan pam tayo ye . jangan bagi banana fruits . nanti baru 4 minit kayuh , pancit suda . ampa ada pengalaman ? haha !



dah tentu ini bukan basikalnya . kekeke

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



tadaaa !! nie baru betoi .amacam ? style tak ? siap leh bawak bekai makan2 lagi . ekekke :P



tengok beskal nie teringat waktu zaman muda mudi dulu . bila balek kampung je mesti teringin nak pusing2 satu kampong naek beshkal atok . tapi apakan daya , hanya mampu melihat , tak mampu menunggang . kekeke , almaklumlah , kocik2 dolu . la nie dah besaq , atok pon dah takdak . tinggal kenangan jela beshkal tu kat bawah umah . huuu ,



pastuh , teringat kat lagu sudirman hat yg "ooorang biasa , basikal tua. " *siap muzik sekali kayh . :D
so , sapa nak ikot ceq naek beshkal sok pagi ? jom r buang lemak2 ampa yg terkumpul berabad lama tuh . kekekek :P majulah sukan untuk negara ! *excited lebey . huu ,  tapi ampa pandai ka kayuh beshkal ? opsss !




oppss ! hope tak jatuh besok . muahaha XD





pssssttt : nyte allz ! nak tidoq dulu . mau mimpi basikal . hehe


+ tetibe +





ermm , tak dek pape . juz tetibe je hangin . bukan kentut ek . haha




takdek mood . ok . bye !




1.20.2011

+ saya pelajar politeknik seberang perai +



assalamualaikum semuaaa !! :D


hari nie , ceq dengan besar hati jantung limpa paru nya nak mengaku yg ceq nie student politeknik seberang perai . hehe , opss bukan tak ngaku ye selama nie . cuma tak pernah nak cite jer . heheh :) ada lagi tak budak PSP kat sini ? cepat2 tanggalkan bulu idung kalau ade ! kekeke :P


first of all , ceq nak tunjuk dulu budak2 kelas ceq yg sangat happening and gilak2 walaupun kadang tak sekepala . haha ! 

.
.
.
.
.
.
.



teka mana satu ceq ? haha ! muke tak leh blah plak an time nie . innocent je rase even dah sem 3 . kekeke ,



ampa pon dah nampak an terteranya kos yg ceq ambik kat poli nie . diploma kejuruteraan mekanikal tekstil ! opsss ! bukan fesyen2 or design2 baju kayh ! nie design corak kat mesin untuk buat baju ade lah . huhu , majority selalu silap paham pasai kos yg ceq amek ni . huhu , kos nie juz ada kat PSP nie je . poli laen takdak . kalau nak further study pon kos nie ada kat UITM shah alam je . huhu


tapi jangan harap lah ceq nak sambung lagi kos meki ! tobat weh . susah ! ceq nie dah lah macam lampi & lemau sikit . la nie dok pikiaq projek last sem . memang pening gilak ahh ! rase cam dah give up jek . tak nak wat projek boleh tak ? tapi nak diploma tu . T__T * dengan mengharapkan pengarah baca blog nie . 


ceq dah last sem dah nie . waa~ memang banyak sangat kot kenangan yg ade . tak terlarat nak cita aih . huhu , selama ceq belajaq poli nie , rasa2 tak pernah ponteng kot . huhu , rugikan belajaq tak penah ponteng ? at least mesti kena ada gak sekali dua ponteng baru namanya pelajaq . ekeke , bapak baek lah ceq nie tak ponteng ! boleh jadik student contoh . ekekekekek :P



kami 10 orang nie semua satu rumah . sayanggg korang semua ketat2 ! :D tenfun kids tu facebook kami . khas untu gosip2 , buh gambaq2 klakaq , and gambaq anak maing2 bila dah kawen nanti . hahaha !



.. diploma mechanical engineering textile ..
.. last semester ..
.. finishing our last sem project ..




so , for those yg tak join lagi sahabat blogger politeknik nie , cepat2 join ! boleh ceq kenai2 ampa & mintak ampa belanja . haha ! :P



1.19.2011

+ heyhey pelajaq politeknik ! +



assalamualaikum semuaaa !


ada dak pelajaq2 politeknik kat luaq sana ? ceq nak bagi ampa adiah nie . siapa cepat dia dapat ! kekekke , mai lah weyh kita kenai2 . ampa mesti nak taw kan ceq belajaq katna pasai ceq tak pernah cita pon an before this . huhu , 


ekceli , ceq belajaq dekatttt . . . . tunggu the next entry . ekekeke , nie just nak promote ampa yang dari politeknik join sahabat blogger . hehe  hat ex politeknik pon ceq rasa boleh gak pa join . dapat kita kenai senior2 and mintak tips2 berguna dari depa . hahaha :P


so , sapa yg nak join meh KLIK SINI untuk tengok syarat marat yang BPM bagi . ayuh guys ! ceq nak kenai ampa nie ! :D





_______________________________________


malam nie ceq tak dapat nak BW sangat . sori guys ! lain lah kalau ceq guna 'AUTO' macam hat 'blogger lain' dok wat tuh . kuikuikui :P
ceq ada event besaq punya malam nih . hihi ,







~chow chin chau!~

1.18.2011

+ sapa pelajaq kolej dah boleh check-in ! +



assalamualaikum semuaa :)



nie nak habaq mai pesanan penaja daripada BPM ye . sapa yg rasa dia pelajaq kolej , boleh dah la join sahabat blogger kayh ! but , nanti dulu , tengok dulu syarat2 kayh .


.
.
.
.
.
.
.
.



Macam mana nak join? ok, seperti biasa anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
 
  • Link entri blog ini.
  • Tajuk entri 'Saya Pelajar Kolej....." (gantikan nama kolej anda belajar)
  • Gambar anda bersama rakan kelas, sekurang-kurangnya sekeping.
  • Nyatakan anda belajar di universiti mana? kursus apa? bila masuk dan bila akan tamat belajar?
  • Ceritakan pengalaman pahit manis anda semasa belajar yang anda tidak boleh lupakan.





Hanya itu saja yang diperlukan.. tetapi TUNGGU dulu, anda jangan publish lagi entri tu. sila publish selepas entri yang bertajuk 'Pelajar Kolej' keluar nanti..


Dan dalam entri itu lah anda kena tinggalkan nama dan juga link entri yang sudag dibuat.. satu tempoh untuk segmen ini akan diberitahu..



untuk pelajaq yang lain sila tunggu . kalau sapa tak taw lagi , Sekarang tengah berlangsung beberapa segmen untuk anda join:




so , cepat join sahabat blogger okayh !




. krew BPM .


1.15.2011

+ macam tak percaya dapat no.1 ! +



assalamualaikum semuaaa !:D


lama tak hupdate rasanya . hihik , ceq mintak maaf lah 2 hari nie jarang g blog ampa . bz sikit . huhu , banyak betoi lah keja . letih . *padahai merayap . kihkihkih ngantok gilak nie . ingat tak hupdate rini , but , terkejut tengok shoutbox tadi . nape ?? :P


nie ceq nak habaq mai laa ceq usha la SB an . pastu terpandang cik nanakimie & shaa ada habaq ceq menang GA . bukan lumba lari kayh . he , wahhh !! macam tak percaya taw ! padahai result dah kuaq semalam dah ari nie baru pasan . ceq mintak maap noh . huhu , jom2 tengok result ! :D



nampak tak ? nampak tak ? ! no 1 ! tak pernah mimpi lah . huhu , neway thanx sangat untuk cik shaa sudi bagi hadiah tue kat ceq . sukak2 ! hehe yg menang kongrets taw ! then yg tak menang tak pa . ada lagi rezeki lain kali . insyaallah . jangan give up kayh ! :D



ceq dah pon emel details tadi . ok lah . ceq pon nak tidoq dah nie . ngantok sangat . mimpi indah la malam nie . kikiki . sayaannnngggg semuaaaa !! nyte all ! zzzzzzzz




1.12.2011

+ vote ceq :) +



hye semuaaa ! 


entri kat atas nak suruh ampa vote ceq . bukan untuk pilihanraya , bukan untuk calon ketua kelas , bukan calon orang gaji and bukan jugak calon isteri . kehkehkeh . nie untuk contest fesyen untuk semua yg sempat ceq menjoinkan diri even agak tergesa2 . hehe ,


cara nak vote , ampa just tinggaikan komen kat entri ceq je . senang just komen . please support ek . due date dia 15 jan . sampai 15 jan je ampa leh vote . huhu 



^
l
l

bukan komen kat entri nie . law nak , klik vote tu untuk komen :)
mekasheh taw ! ceq hargai sangat2 ! :D





pssstt : sangat malu senanye nak mintak orang vote . huuhu
tiru meaw :P

^ saya nak hadiah hari jadi dari yanaMIB ^



hye yana
wishing u all the best kayh ! :D
jangan nakal2 dah besau ! :P


 
 
due date : 31 jan 2011

tag : meaw ngan iqbalkimi





pssttt : nak hadiah . :)

+ berapa bulan ? +



hye guys & darlings semuaa ! :D

perghhh semalam tataw lah bapa banyak entri dah ceq post . gilak . bukan pa  selagi ada masa an . nanti dah bz tak dan plak nak post . kekeke :P


meh cnie ceq nak tunjuk . apa yg bapa bulan ? isi perot ikan ke ? ayam ke ? kekeke 



.
.
.
.
.
.



tadaaaa !! happy sweet 2 month ! kihkihkih





tu dia !! blog nie lah yg dah 2 bulan ! babap kang ! :P 


rasa cam lama dah blogging nie , but baru 2 bulan rupanya . haishh , muda remaja g nie . kekeke :P  selama 2 bulan nie dah banyak rasanya pengalaman and member blogging yg ceq kenai . rasa terharu sangat and tak sangka dapat kenai ampa semua ! even kenai dalam blog je pon dah wat rasa ceq rapat ngan ampa . :') sob sob . *emo sat .


ceq banyak ubah and decorate blog nie . dah makin comey blog nie kan ? *padahal sama ja . hahaha ! :D wateverrr la kan . yg penting ceq sangat sayang blog nie ! teng to meaw yg jadik cekgu blog nie . tanpa mu macam mana lah blog nie . sob sob :') law ampa ada teguran yg membina untuk ceq silakanlah . tapi biaq cara yg betoi ek . jangan marah2 , ceq nie ciwek ! kekeke




belanja lah ceq eshkem ! :P



setakat ceq blogging , entri ceq tak termasok yg nie ada 186 post . termasok GA contest semua tu lah kan . then , ada 1092 komen dari ampa . tengs to ampa yg support ceq :)



ceq rasa seronok sangat blogging nie . kalau boleh tamo sampai tahap give up la . tak syiok . hehe , sonok kan dapat update blog hari2 ? he ceq nak ucapkan tengs to ampa yg dah datang n follow blog ceq nie . banayk benda yg ceq dapat belajaq dari ampa . baca blog ampa semua sangat best oke ! :D keep blogging taw ! lapyu all lah !  ><,'







ciwek = kuat nanges dlm bahasa jawa
pssstt : baru balek kelas ! ngantok ! zzzzz .

1.11.2011

+ happy beday awek cun ! +



hai semuaaa !!


ampa jangan ingat dato' ct punya besday je taw ari nie . ari nie beday awek cun jugak taw ! 11.1.2011 . awek cun dah meningkat muda dewasa . opsss muda ke ? opkoslah . baru 20 an kan . kikiki tapi ampa jangan pandai2 nak ngorat . tunang orang nih . hehe , jom tengok siapakah awek cun itu ? ! :D


1






2





happy birthday !




3



tadaaaa !! happy beday ML ! nie la awek cun yg ceq habaq mai tadi . amacam ? :P


to ML :


- wishing u all the best !

- take care taw kat sane ! nanti balek msia jangan lupa bawak ole2 untuk ceq . kikiki
- teringin jumpa ML :D

- hop dapat abeskan study dengan cemerlang kat sane taw . 

- jangan cepat give up kayh ! cayok2 ! :D

- always doakan yg terbaek untuk ML dan semua ! :D
ampa yg sambut beday arinie dan esok , ceq wish all the best & epy beday kayh ! cayok ! :D



psssttt : sapa lagi beday rini ? :D

pesanan dari BPM untuk pelajar U awam



assalamualaikum semua ! :D


nak habaq mai , siapa yg belum join sahabat blogger dari BPM , lekas join ! ada banyak kategori . but yg nie khas untuk pelajar U kayh . untuk politeknik, kolej, dll sila tunggu . hehe :)


jom baca pesanan dari BPM :


Anda sudah baca syarat-syarat untuk sertai sahabat blogger : pelajar universiti awam? kalau belum sila baca di sini (sila klik)..

Kalau anda sudah faham dan sudah buat entri itu, sila tinggalkan maklumat berikut pada ruangan komen bawah ni:
  • Nama anda
  • Link entri

INGAT ye, link entri yang anda sudah buat. bukan link blog semata-mata.. hanya 2 maklumat tu saya perlukan. jika anda salah beri apa yang diperlukan, blog anda tidak akan dilayan.. harap maklum.
Tempoh untuk anda join:

11 Januari 2011 - 18 Januari 2011 (jam 1 petang)


Tempoh hanya seminggu saja supaya kategori lain boleh dibuat dengan segera. harap anda tidak menunggu hingga saat akhir untuk join..



-krew BPM :)-




pssttt : cepat join sementara stok masih ada ! kekeke

+ ceq budak rajin ^^', +



haip darlings sayangs ! :D
how r u today ? ada problem masalah nak share ngan ceq ? ceq sedia membantu . cuma masalah kewangan je tidak dilayan . hehe :P



tengok tajuk atas :) amacam ? musti ramai tamo caya lah kan . maklumlah , bila baek memang selalu orang dengki . opsss ! ampa jangan jadik camtuh noh . hehe ceq bukan lah rajin sangat pon , cuma banyak keja la nie . tamo ahh tangguh2 lagi . errr . nampak sangat pemalas . huhuh , 




sengal --'


nie lah akibat kalau terlalu rajin baca buku ngadap letop dalam gelap . grrr . sangat seksa jiwa raga bila terpaksa bergelap dalam bilik . huk lampu bilik nie rosak . waaaa~ bila lah nak ganti nie . huhuk :'(



menggediks ngan meaw gedek sat lepas balik kelas tadi . wee~


so , dengan ini , ceq isytiharkan , ceq adalah seorang yg rajin untuk study malam ini . makanya , ceq akan offline untuk beberapa jam . *yeke ? dan ceq akan kembali sejurus lepas buku tu bosan ngadap ceq . ekekekkeke :P



shhh , peperiksaan sedang dijalankan .





psstt : tata yaww ! sat g ketemu laen noh ! :D
mood : rajen


1.09.2011

+ ada peminat antaq lagu kat FB ! +



haip darlings !
*laki je . kekeke



letih ar rini ! dok wat assignment tak habeh2 . adoii . banyak nye keje . nape lah kene buat assignment . kikiki , tak pek ceq kan budak pandai . tettttt .


ceq nak habaq nie , tadi kat FB ada PEMINAT RAHSIA ceq post lagu best punya untuk ceq . kikiki . jom lah layan ! best taw ! kompem ampa gelak law dengaq . ekeke :D













amacam syiok tak ? ekeke ! thanx to my PEMINAT RAHSIA
*perasan ada peminat ! hahahaha



psssttt : tak habes gelak g nie . hihik

1.08.2011

+ pendek je . jangan risau ! +



haip darling semua ! :D


entri nie pendek je . don wory ! kekeke :P
ceq nak habaq malam nie ceq jerit2 dgn sopan kat blog ampa lambat ckit noh . ada keje na buat  . makan , tidoq , dating . opss ! haha ! jangan risau ceq mai nanti kayh ! ceq tengah bengong nih .





muka bengong and muka nak nanges . sekian .






psssttt : ada nak order pape tak ? grrrr . . .
 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome